Levering en retour

Levering 

De goederen worden per koerierdienst bezorgd zodat ze onder normale condities binnen de 2 @ 5 werkdagen na de bestelling op het door u aangegeven leveradres worden afgeleverd. U kan ten alle tijden de status van de levering volgen indien u inlogt op onze website.

Bij een bestelling van 125 euro is de levering gratis. Bij een lager bedrag zullen de verzendingskosten in rekening worden gebracht. In de winkelwagen kan u het bedrag hiervan zien.

 Retour zending 

 U heeft steeds het recht om de goederen tot 14 dagen na de leveringsdatum terug te sturen. Na deze datum is de verkoop definitief. U kan hiervoor inloggen of de goederen naar onderstaand adres terugsturen. U ontvangt het betaalde bedrag terug, indien aan onderstaande voorwaarden is voldaan. De retourkosten vallen wel ten uwer laste.

De goederen dienen in de oorspronkelijke staat te worden teruggestuurd, dit is inclusief al de labels en etiketten, alsook de originele verpakking. Indien er een waardevermindering heeft plaatsgevonden, behouden wij het recht voor om deze in mindering te brengen van het terugbetaalde bedrag.

Retouradres: Nieuwpoortlaan 3, 3600 Genk